Portrettekenen met Dieuwke van Dijck

Dieuwke van Dijck werd geboren in 1958 in Zeist. Zij studeerde af aan de SOL, Stichting Opleiding Leraren te Utrecht in de vakken tekenen en textiele werkvormen. Vanaf 1985 geeft zij les aan de IVO te Amersfoort, inmiddels is de IVO opgegaan in het Wellantcollege te Amersfoort. Dieuwke geeft in de bovenbouw het eindexamenvak tekenen. De passie voor kunst beweegt haar als docent tekenen. Kunst is onze redding. Zelf beeldend werken, ideeën uitwisselen, werk van kunstenaars beschouwen. Leerlingen kennis laten maken met deze fascinerende wereld. Model en portret vormen daarbij een grote inspiratiebron. Op gevoel studeren, vanuit waarneming een nieuw beeld neerzetten,leren van kunstenaars!Zicht krijgen op je eigen stijl en handschrift.Een ontspannen avond door te focussen op beeldaspecten. .

Agenda Voorjaar 2023


       8-15-22 maart
      5-12 april
         

De cursus is op woensdagavond van 19.30-22.00 uur. Vanaf 19.15 uur staat de koffie/thee klaar. Verf en doeken zijn in de club aanwezig, maar in verband met corona adviseren we om de kwasten zelf mee te brengen en thuis schoon te maken.
De kosten zijn 60 euro voor 5 lessen. Betaling a.u.b. contant bij aanvang van de les, of evt.een Tikkie. Per losse les €15,00. Prijzen zijn incl.verf,koffie/thee,drankjes enz. excl.doeken.