Acryl schilderen met Elies

Elies Auer (1952) woonde na haar studie Bouwkunde (TUDelft) ruim 15 jaar buiten Nederland. Tekenen deed zij al veel, in het buitenland pakte zij het schilderen op. Zij volgde diverse academie cursussen, o.a. chinees schilderen, model en thematisch schilderen. Sinds 1997 exposeert zij haar werk bij Nederlandse en buitenlandse galeries en beurzen. Geliefde thema’s zijn gebouwde omgeving, mensen, landschappen en bloemen. In haar werk zoekt zij een balans tussen abstractie en figuratie. Inmiddels schildert zij meer dan 30 jaar en is zij nog altijd geboeid door de mogelijkheden van het medium acryl. “Verrast te worden tijdens het schilderproces is voor mij een belangrijke factor om plezier in het schilderen te hebben. Ik vind het een uitdaging om mijn opgedane kennis op het gebied van schilderen met acryl te delen.” (www.eliesauer.nl) .

Agenda Voorjaar 2023

      7-14-21-28 maart
De cursus is op dinsdagmorgen van 9.30 uur tot 12.00 uur
Vanaf 9.15 uur staat de koffie en thee klaar.
Verf en doeken zijn in de club aanwezig, maar in verband met corona adviseren we om de kwasten zelf mee te brengen en thuis schoon te maken.
De kosten zijn 50 euro voor 4 lessen, een losse les is € 15,00 . Betaling a.u.b. contant voor aanvang van de eerste les, of evt.een Tikkie. Prijzen zijn incl. koffie/thee,drankjes en verf, excl.schilderdoeken.